Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Λιόλιος «Θα υποστηρίξουμε πάρα πολύ τις ομάδες της επαρχίας, τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν ομαλά»


Διαδικτυακή συνέντευξη εγινε με τις προτάσεις της παράταξης Λιόλιου για την επόμενη ημέρα του Γυναικείου μπάσκετ.


Σε ερώτηση του Basket247 με αφορμή ορισμένα μεγάλα ταξίδια που είναι υποχρεωμένες να κάνουν ορισμένες ομάδες για να αγωνιστούν κυρίως στην Α2 Γυναικών (π.χ. Κρήτη - Καλαμάτα ή Τρίπολη ή τα νησιά να είναι υποχρεωμένα να ταξιδέψουν πολλές ώρες), κάτι που τις «χτυπάει» στα οικονομικά τους, ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε:

Αν υποστηρίξουμε και βοηθήσουμε τις ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης 1-2 φορές, τις ομάδες της Επαρχίας θα τις βοηθήσουμε 5 φορές. Αυτό που κάποιοι λένε πέτα έξω τα νησία και φτιάξε πρωτάθλημα μόνο για την Αθήνα, ούτε για αστείο από εμάς. Η επαρχία και οι χαμηλότερες ομάδες είναι η βάση για την δημιουργία ενός υγιούς προϊόντος. Οι ομάδες της επαρχίας έχουν μεγαλύτερες ανάγκες για βοήθεια από τις ομάδες της Πάτρας ή των μεγάλων αστικών κέντρων.
Σε ερώτηση παρευρισκόμενου για τις πιθανότητες να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και τις σκέψεις του «Δώσε Πάσα» εφόσον εκλεγεί στις εκλογές της Ομοσπονδία:

«Δεν γίνεται να βάλουμε "Χ" σε μια χρονιά. Θα γίνει φορμάτ για την Α2 και τα τοπικά για να ολοκληρωθούν ομαλά τα πρωταθλήματα. Εννοείται και οι ακαδηίες θα ανοίξουν, δεν γίνεται να μην ανοίξουν.

Είναι η έμφαση μας, δεν μπορεί να χαραχθεί στην ψυχή ενός κοριτσιού ότι θα χαθεί η σεζόν. Οι ομάδες που θα μπορέσουν θα συνεχίσουν και χωρίς να υπάρχουν ποινές σε όσες δεν αγωνιστούν και αυτό θα τηρηθεί 100%.