Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Συνάντηση με τον Δήμαρχο είχε ο ΚΑΟΚ


Συνάντηση με το Δήμαρχο Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλο είχαν η Πρόεδρος του ΚΑΟΚ Ευαγγελία Παπαιωάννου

και ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Αρχηγός της ομάδας Σταύρος Δανιήλ


 

Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σημαντικά για τον τοπικό αθλητισμό θέματα, κυρίως το ζήτημα των υποδομών και η ενίσχυσή τους ώστε να ικανοποιηθούν οι αυξημένες ανάγκες που καταγράφονται.

👉Ο Δήμαρχος ανέφερε πως ήδη στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις γίνονται παρεμβάσεις βελτίωσης (αλλαγή στα φώτα, βαψίματα, συντηρήσεις κτλ) ενώ επανέλαβε την δέσμευσή του για την παρέμβαση στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ το οποίο, αμέσως μετά την λήξη της καραντίνας, θα κλείσει με τεχνητό τρόπο ώστε να φιλοξενήσει ώρες ακαδημιών από τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στο ΔΑΚ. Επιπλέον, ενημέρωσε και για τον σχεδιασμό υλοποίησης νέου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή του Συνοικισμού.

είναι συνεχής και έτσι θα παραμείνει. Μόνο έτσι επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τον αθλητισμό, για τα παιδιά μας!

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράστηκαν οι ευχαριστίες προς τον κ.Δήμαρχο για την πολύπλευρη στήριξη του δήμου στο σωματείο, με την οικονομική επιχορήγηση της περασμένης χρονιάς , με την υποστήριξη και συνδιοργάνωση πολύ σημαντικών εκδηλώσεων για την κοινωνία της Κορίνθου όπως το Τουρνουά για το «Όραμα Ελπίδας» τον Δεκέμβριο του 2019 και των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Κορασίδων, Παίδων και Εφήβων τον Ιούλιο του 2020 αλλά και με την φυσική του παρουσία σε αγώνες και διοργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπως ο αγώνας μεταξύ του Προμηθέα και του Λαυρίου για την στήριξη του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» της Αρχαίας Κορίνθου.