Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Με την ΑΕΚ παίζει σήμερα ο Διομήδης



Μετά από πέντε περίπου μήνες ο Διομήδης δίνει και πάλι επίσημο αγώνα και μάλιστα ντέρμπι απέναντι στην φιλόδοξη για το πρωτάθλημα ΑΕΚ του Δημήτρη Δημητρούλια

Στις 16.00 (κλειστό Νέας Κίου μετάδοση από ΕΡΤFLIX.


Πριν την προπόνηση η ομάδα υποβλήθηκε σε κοβιντ τεστ, τα οποία και όλα ήταν αρνητικά. Ο προπονητής Γιώργος Χαλκίδης

 μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση και τον σημερινό αγώνα:

«Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους μετά από 6 μήνες ήρθε η ώρα της αγωνιστικής δράσης. Η ομάδα δεν είναι απολύτως έτοιμη, αν αναλογιστούμε τις συνεχείς διακοπές και επανεκκινήσεις των προπονήσεων. Έχουμε κάνει λίγες ομαδικές προπονήσεις μετά το τέλος και της καραντίνας στην οποία είχαμε υποβληθεί τελευταία. Το ζητούμενο για εμάς είναι πρωτίστως η υγεία και η αποφυγή τυχόν τραυματισμών των αθλητών μας γι' αυτό και ακολουθούμε ειδικό πρόγραμμα βαθμιαίας αύξησης του ρυθμού και της έντασης των προπονήσεων μας, ώστε να επανέλθουμε με ασφάλεια σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το  παιχνίδι με την ΑΕΚ κινείται ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο. Θέλουμε από νωρίς να πάρουμε ρυθμό από τον πολύ υψηλό ρυθμό που κινείται η ομάδα της ΑΕΚ. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε με έναν δυνατό αντίπαλο με πολύ υψηλούς στόχους, διότι μέσα από ένα τέτοιο παιχνίδι θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανεβάσουμε ρυθμό και να μπούμε δυνατά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα και θα είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο.»