Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Ειρήνη Καραγιάννη: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να παραμείνουμε στην κατηγορία»



Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, για τους στόχους και την ομάδα μίλησε στο womensfootball.gr, η έμπειρη αρχηγός της ομάδας του Φείδων Άργους Ειρήνη Καραγιάννη


1.Αρχικά, θα ήθελα να μου πεις πως αισθάνεσαι που μετά από τόσο καιρό θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών;

«Περίμενα με αγωνία την έναρξη του πρωταθλήματος, γιατί είχαμε αρκετούς μήνες αποχής, λόγω αυτής της κατάστασης που ζούμε. Όταν ανακοινώθηκε η επανέναρξη χάρηκα, μου είχαν λείψει οι αγώνες και η ενεργός δράση στο γήπεδο γενικά. Η αλήθεια είναι ότι ένας μήνας δεν είναι αρκετός για να προετοιμαστείς κατάλληλα, ειδικά σε τέτοιες συνθήκες. Επίσης, οι συνεχείς αναβολές σε κάνουν να απελπίζεσαι κάπως, αλλά οφείλουμε όλοι να υπακούμε στη γνώμη των ειδικών και να είμαστε έτοιμοι όταν δοθεί οριστικά το πράσινο φως».

2.Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου και οι δικοί σου;

«Στόχος μας είναι αρχικά να βγάλουμε το πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς κι έπειτα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ευχαριστηθούμε τους αγώνες και σίγουρα να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ, να γίνομαι ακόμη καλύτερη και το κυριότερο να αντεπεξέλθω σε αυτό το ιδιαίτερο πρωτάθλημα».

3.Πες μας λίγα λόγια για την ομάδα, τις προσθήκες που έγιναν και τη δουλειά που γίνεται από το προπονητικό team..

«Είμαστε μια δυνατή ομάδα με πολύ καλές παίκτριες και οι προσθήκες που κάναμε θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Είμαστε χρόνια όλες μαζί, ξέρουμε καλά η μία την άλλη και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τις καινούριες μας συμπαίκτριες να νιώσουν άνετα και να ενταχθούν στην ομάδα μας. Υπάρχει συνεργασία με τον προπονητή και γίνεται πολύ καλή δουλειά».

4.Τέλος, θα ήθελα να μου δώσεις μια ευχή για την συνέχεια…

«Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία πάνω απ’ όλα και χωρίς τραυματισμούς».