Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Ο Χρήστος Ουλής απαντά στον Καρούζο


 

ΠΡΟΣ Π.Καρούζο

…..Κύριε!! Στοχοποιήσατε ΛΙΜΝΕΣ και ΠΡΟΣΥΜΝΗ ΓΙΑΤΙ; 


Περίπου σαράντα χωριά έχει ο Δήμος μας. Εμάς βρήκες; Είσαι και πολύ τυχερός . Παίξε, παίξε ένα ….ΛΟΤΤΟ θα ανασάνεις.

Σας ακούσαμε κι εσάς.

Διαβάσαμε με προσοχή οι κάτοικοι των ΛΙΜΝΩΝ  αλλά και της Προσύμνης, δεν καταλάβαμε την τρικυμία που έχεις στο κεφάλι σου αλλά και στα χείλη σου. Δώσατε λαβή για να γίνετε αποδιοπομπαίος τράγος. 

Α! ξέρεις αυτά τα δύο χωριά έχουν δώσει στον αθλητικό στίβο έναν από τους καλύτερους προπονητές στην κοινωνία , γενικά άριστους επιστήμονες- γιατρούς-μηχανικούς-αρχιτέκτονες-διατροφολόγους – οικονομολόγους, αλλά και Δ/ΝΤΗ στην ΠΥΡΚΑΛ, Δ/ΤΗ ΣΥΚΙΝΟΝΙΩΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2004, Δ/ΝΤΗ στο Κ.Υ.ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ και ΝΟΣΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ , Δ/ΝΤΗ στη ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΑΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ,, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ στον ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟ ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ, αν θυμάσαι, ΒΟΥΛΕΥΤΗ το 1977 στο ΠΑΣΟΚ, ο πρώτος στο Νομό Αργολίδας. Υποψήφιους Βουλευτές και Ευρωβουλευτές,σχεδιαστές αεροσκαφών BOING ακόμα και εργαζόμενους στην CIA

 Ελεύθερους επαγγελματίες με οικονομική άνεση και όχι καταστροφική. 

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Λιμνών έχει πανελλαδική εμβέλεια. Οι επιχειρήσεις στα δύο αυτά χωριά  ανθούν τοπικά προϊόντα , στα αρωματικά αποξηραμένα φυτά, στην εστίαση. Γενικά στο εμπόριο , στην εμφιάλωση λαδιού, στην εξαγωγή!

Μάθε! Μια από τις μεγαλύτερες μονάδες εκτροφής  σαλιγκαριού είναι στις Λίμνες. Σίγουρα δεν ξέρεις ότι στην ΠΡΟΣΥΜΝΗ εκτός από Μουσικό Σχολείο θα λειτουργήσει και Καλλιτεχνικό Σχολείο Ν.Αργολίας.

Στην Κόρινθο , Πρόεδρος στο Επιμελητήριο, από ΛΙΜΝΕΣ. Στο Ναύπλιο οικοδομικά τετράγωνα από την Προσύμνη. Το ίδιο και στο Αργος.

Είναι φανερό λοιπόν πως δεν έχεις  φίλους στα δύο αυτά χωριά , ίσως και να μην ξέρεις πού είναι, γιατί θα σου είχαν πει το πιο πρόσφατο. Δωρεά λεωφορείου στο Δήμο από ομογενή από την ΠΡΟΣΥΜΝΗ.

 Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΉ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΚΑΝΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΜΝΗ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ ΣΕ  ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΣΥΓΟΥΡΑ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. 

A!  για σένα έχεις κάτι να μας πεις; ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΛΙΜΝΕΣ! 

Κλείνοντας, με κάτι τέτοιους σαν  εσένα, πώς να χάσει ο κ. ΚΑΜΠΟΣΟΣ τη Δημαρχεία; 

 

                                                                                                           Μετά τιμής

                   ΟΥΛΗΣ Χ.

               ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Ο.ΠΡΟΣΥΜΝΗΣ 

                                                                     Τέως Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυκηναίων 

Παρασκευή 16 Ιουλίου