Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ο Γιάννης Σκορδης συγχαίρει τις ομάδες της τελικής φάσης στις Κορασίδες-αλλά και επισημάινει τα προβλήματα

Μπορεί η Ερμιόνη να μην μπόρεσε να συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων του μπάσκετ, όμως ο προπονητής της Γιάννης Σκορδης συγχαίρει τις ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση, αλλά και επισημαίνει τα προβλήματα που υπάρχουν στο μπάσκετ στα κορίτσια

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες η τελική φάση του πρωταθλήματος κορασίδων μετά και από την ολοκλήρωση των προκριματικών φάσεων με μια επιτυχία μεγάλη η οποία είναι η αγωνιστική και όχι μόνο παρουσία των κοριτσιών στο γήπεδο και με συνέπεια να ολοκληρωθεί με επιτυχία η προσπάθεια η οποία κατέβαλαν σε σύντομο χρονικό διάστημα μια πολύ δύσκολη χρονιά.
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και να δώσω συγχαρητήρια στους φίλους μου και συναδέλφους θεοδωρος τσουκαλας  Ilias Nektarios Chtz  Nick Nakis για την παρουσία τους στους αγώνες της προκριματικής φάσης  καθώς επίσης και ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον φίλο και γερόλυκο Θοδωρή Τσουκαλά.
Κατάφεραν μέσα από δυσκολίες να κάνουν και με τη βοήθεια παραγόντων που έχουν μεράκι και αγάπη για το άθλημα  ένα αξιοπρεπές πρωτάθλημα μέσα σε αυτούς τους δυο μήνες να μαζέψουν τα κορίτσια και να δώσουν μια ανάσα στο αγαπημένο μας άθλημα.
Εμείς αντίστοιχα στη δικιά μας την ένωση η οποία περιλαμβάνει δυο νομούς Αργολίδα και Κορίνθια  δεν υπήρξε καμμία ομάδα που να ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε ένα τέτοιου είδους πρωτάθλημα εκτός από την δική μου ομάδα η οποία θέλοντας να προστατέψει την υγεία των κοριτσιών αποφασίσαμε από κοινού να μην πάρουμε μέρος στους αγώνες της προκριματικής φάσης για ευνόητους και πλήρως κατανοητούς λόγους.
Είναι λυπηρό να συζητάμε στη δικιά μας γειτονιά στο πως θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που απασχολούν το χώρο και κυρίως του γυναικείου μπάσκετ και στα δύσκολα να είναι όλοι εξαφανισμένοι και μάλιστα να ενδιαφέρεται ένας και μοναδικός άνθρωπος για τους λόγους που δεν υπήρχε συμμετοχή για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια σε αυτούς τους αγώνες μια μέρα αφότου αυτοί τελείωσαν.
Πραγματικά ζήλεψα εννοείται καλοπροαίρετα αυτούς τους προπονητές παράγοντες γονείς και πάνω απ όλα τις αθλήτριες για την συμμετοχή τους και τους εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου.
Μέσα όμως από αυτή τη διαδικασία το στενάχωρο για μένα προσωπικά ήταν να μην καταφέρω να βελτιωθώ και εγώ στο κομμάτι της δουλειάς μου και να στερηθώ για αυτό καλοκαίρι την παρουσία στην μεγάλη μου αγάπη τις μικρές εθνικές ομάδες κάτι που με κρατάει ζωντανό σε αυτή τη μίζερη κατάσταση.
Συγγνώμη για το σεντόνι που ανέβασα και κυρίως σε αυτούς που το διάβασαν και κλείνοντας με τη ευκαιρία της πραγματοποίησης τον εκλογών θα ήθελα να επισημάνω ότι το πιο βασικό πρόβλημα είναι το πως θα ξαναβάλουμε τα κορίτσια στο γήπεδο και θα τα κάνουμε να ξαναγαπήσουν το αγαπημένο μας άθλημα.Δεν είναι ώρα για μάχες εντυπωσιασμού όταν το πρόβλημα είναι εκεί έξω και μας κοιτάει στα μάτια.
Και πάλι πολλά μπράβο σε όλους όσους κατάφεραν να είναι παρόντες στα γήπεδα. 
Καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη