Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021

Αντώνης Δάσκαλος ο προπονητής της ομάδας παίδων του Διομήδη

Ο Αντώνης Δάσκαλος προπονητής της παιδικής ομάδας του Διομήδη που ήλθε δεύτερη στο Ελλάδα, δήλωσε

Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, επιβραβεύοντας τους κόπους και τις προσπάθειες παιδιών και προπονητών. Ο προπονητής των ακαδημιών μας Αντώνης Δάσκαλος μας είπε σχετικά:
«Ξεκινήσαμε με αυτά τα παιδιά περίπου πριν από ενάμιση χρόνο ένα ταξίδι. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού συνέβησαν πολλά είτε μέσα στο γήπεδο, είτε εκτός. Η περσινή χρονιά μας έδειξε ότι πρέπει να πολεμάμε όλοι μαζί, ότι πρέπει να παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Οπότε το στοιχείο της ομάδας το κερδίσαμε πέρσι. Φέτος προσπαθήσαμε να φτιάξουμε κάτι άλλο .. την ομάδα να τη κάνουμε οικογένεια. Να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον. Θέλαμε όλο αυτό να βγει μέσα στο γήπεδο. Τα παιδιά άρχισαν να το καταλαβαίνουν και το αποτέλεσμα πιστεύω τα δικαιώνει. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Πολλά μπορεί να μην ακολουθήσουν το άθλημα, αλλά θα τους έχουμε χτίσει αναμνήσεις να θυμούνται. 
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οργανωτική επιτροπή καθώς και το σωματείο του Δούκα για την διοργάνωση, τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, τον έφορο μου που τρέχει για όλα όσα έχουν να κάνουν με τα παιδιά και είναι εκεί συνέχεια για όλους μας καθώς και τον ρεφλεξολόγο μας Σπύρο Δημητράκουλα, που εκτός απ' τη πολύτιμη βοήθεια του όσον αφορά τη ξεκούραση αλλά και την τόνωση των παιδιών, έγινε κι αυτός ένα κομμάτι της οικογένειάς μας! 
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!»