Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Παγκόσμια διάκριση για αθλητή του Τάκη Τσαρτσιταλίδη

Παγκόσμια διάκριση για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου που εχει προπονητ'η τον Τάκη Τσατσιταλίδη απο το Αργος

  Ασημένιο μετάλλιο ο αθλητής  Γιάννης Κιοσελόγλου στο απλό των αγοριών στο παγκόσμιο GRAND SLAM επιτραπέζιας αντισφαίρισης για μικρές ηλικίες της Σερβίας, στην πρώτη του μάλιστα συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά!
  Ο σημερινός πρωταθλητής Ελλάδας του Ποσειδώνα Λουτρακίου άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής στο Βελιγράδι και με σπουδαίες εμφανίσεις βρέθηκε στον τελικό κι έφτασε να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο.    
 Ένα ακόμα πολύ ευχάριστο νέο που προέκυψε για τον μικρό Γιάννη Κιοσελόγλου λίγες ημέρες μετά από το ασημένιο μετάλλιο είναι η είσοδό του στους πίνακες παγκόσμιας κατάταξης. Ο σημερινός πρωταθλητής Ελλάδας σε όλα τα αγωνίσματα παμπαίδων φιγουράρει ήδη στο νούμερο 11 της παγκόσμιας κατάταξης της ηλικιακής του κατηγορίας .

 Επίσης ο Γιάννης Κούτρας, ο δεύτερος αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο Βελιγράδι, ολοκλήρωσε την πρωτόγνωρη (και άρα πολύ χρήσιμη) εμπειρία του στο εξωτερικό με αξιόλογη παρουσία σε δύο ματς στα γκρουπ της κατηγορίας U15. 

Ο εκ των προπονητών του Ποσειδώνα Τάκης Τσαρσιταλίδης κοούτσαρε τα δύο παιδιά του συλλόγου.

.