Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Ανδρέας Βασιλόπουλος- θα μπαίνουμε στο γήπεδο και θα τα δίνουμε όλα

Θα μπαίνουμε στο γήπεδο και θα τα δίνουμε όλα κάθε φορά είτε είμαστε φαβορί, είτε όχι. 

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει ο προπονητής του Διομήδη Ανδρέας Βασιλόπουλος  στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον ευρωπαϊκό αγώνα με την ομάδα της Δράμας:
«Μετά τον πρώτο αγώνα στη Ν. Κίο ήταν φανερό ότι το ξεκάθαρο φαβορί ήταν η ομάδα της Δράμας. Είχαμε πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας αλλά όχι ακατόρθωτη, αρκεί να το πίστευαν όλοι. Δουλέψαμε πάρα πολύ όλη την εβδομάδα που μεσολάβησε, τόσο σε τακτικό επίπεδο όσο και ψυχολογικό, ώστε να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα και αυτό έγινε. Με προσήλωση στα πλάνα που είχαμε χαράξει διατηρούσαμε ένα προβάδισμα 2-3 τερμάτων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Φτάσαμε τη διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο δυο φορές στο +4, διαφορά που παρατηρώντας το σκορ να ανεβαίνει πολύ κοντά στα επίπεδα του πρώτου αγώνα ίσως έδινε και πρόκριση. Δυστυχώς υποπέσαμε σε κάποια τεχνικά λάθη και σε συνδυασμό με την έλλειψη καθαρού μυαλού εκείνες τις χρονικές στιγμές δεν μπορέσαμε να συντηρήσουμε και να αυξήσουμε τη διαφορά, ώστε να πάρουμε την πρόκριση. θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας και να ευχηθώ να πάει όσο μακρύτερα γίνεται στη διοργάνωση.
Εμάς μας περιμένει πολλή δουλειά τώρα. Παιχνίδια τέτοιας σημασίας προσδίδουν πολύτιμες εμπειρίες στη νεανική μας ομάδα. Παρά το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών φάνηκε πως μπορούν να σταθούν σε αγώνες υψηλής έντασης και να μάχονται, χωρίς να θεωρούν κανένα αγώνα χαμένο εκ των προτέρων. Ο Διομήδης θα μπαίνει σε όλα τα ματς με όλους να είναι έτοιμοι να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους, με πάθος, πείσμα και αγωνιστικό θράσος. Γι' αυτό να είναι σίγουροι όλοι οι φίλαθλοι μας.»