Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Διαμαρτύρεται ο Προίτος

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία στον αγώνα με τις Λίμνες έβγαλε ο Προίτος


Ανακοινωση Γ.Π.Σ Προίτος Νεας Τιρυνθας

“Πρωτιστως θελουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητηρια μας στην ομαδα της Θύελλας Λιμνών.
Οπως το μεγαλύτερο ποσοστο σωματείων,ετσι και το δικο μας, κανει μια μεγαλη προσπαθεια
επενδύοντας χρονο και χρημα με ανθρωπους που βρίσκονται κοντα στην ομαδα να κανουν μεγαλες προσωπικες θυσίες.Δεν θα αφησουμε κανεναν ομως να βαλει «τρικλοποδιές» στον αγωνα που κανουμε για να επιστρεψουμε στην μεγαλη κατηγορια και συναμμα να φτιαξουμε μια αξιοπρεπή ομαδα με αξιες που θα σέβεται συμπαίκτες και αντιπάλους.
Δεν ειναι λοιπον η πρωτη φορα που ο Προιτος αντιμετωπίζεται χωρις σεβασμο απο την διαιτησια.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και υπομονη αυτές τις εναντίον μας συμπεριφορές και αυτα ειναι τα στοιχεια που χαρακτηρίζουν την διοικηση μας και τον σύλλογο που εκπροσωπούμε.
Η υπομονη ομως κυριοι εχει και τα ΟΡΙΑ της.
Δεν επιθυμούμε,δεν ζηταμε,ουτε εκβιάζουμε για υπερ μας σφυρίγματα .ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ομως τον σεβασμο και την αντικειμενική διαιτησια κυριοι της Ένωσης και της επιτροπής ορισμού.
Το οτι δεν μας επιτρεπει η ποδοσφαιρική μας παιδεια να σας φερθούμε οπως σε αλλα γηπεδα δεν σημαινει οτι θα ανεχθούμε τις περίεργες αποφασεις και τα λαθη σας,τα δικα σας και των βοηθών σας,οπως σημερα που το σκορ ηταν 0-0 κυριε διαιτητη και μετα απο γκολ που πετυχαμε ,σφύριξατε σέντρα,τρέξατε σέντρα και μετα απο δυο λεπτα σκεφτήκατε χωρις καμια ενημερωση (σηκωμένη σημαία) να συμβουλευτείτε τον βοηθό σας ο οποιος κατω απο την πιεση των οπαδών της αντίπαλης ομαδας,σας μετεφερε πως η μπαλα ειχε περασει αουτ μετα την εκτέλεση κόρνερ.
Απο την αρμόδια επιτροπή θα περιμέναμε εναν πιο ΣΟΒΑΡΟ ΟΡΙΣΜΟ με πιο έμπειρους διαιτητες σε ενα ιδιαιτερο παιχνιδι και σε μια δυσκολη και δυνατη εδρα.
Θελουμε να προστατεύσουμε τους ποδοσφαιριστες μας απο διαιτητες που δεν σέβονται την ιστορια του συλλογου την φανελα και το σημα μας ”