Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Η Ασινη κέρδισε τα Ιρια



Άλλη μια νίκη για τον Πανασιναικο στο γειτονικό ντέρμπι με τον Κεραυνό Ιρίων, με σκόρ 4-1.

Ετσι η Ασινη με 8 νίκες σε 10 ματς  βρίσκεται στη τρίτη θέση με 24 βαθμούς, 3 βαθμούς απο τον δεύτερο Ερμή Κιβερίου και 6 απο τον πρώτο Τροιζηνιακό.
Το σκόρ άνοιξε μόλις στο 12’ ο πρώτος σκόρερ της ομαδας Πέτρος Παοασαραντος, μετά απο ασίστ του Κώστα Βλάχου!
Στο 15’ ο δεύτερος σκόρερ της σεζόν Κώστας Βλάχος πέρασε στη θέση του εκτελεστή μετά απο ασίστ του Κλόντι Μπέλμπα και σημείωσε το 2-0, πετυχένοντας το γκολ νούμερο 6 στη σεζόν, και με 4 ασίστ!!
Στο 22’ ο Πέτρος Παπασαράντος με σούτ απο το ύψος της περιοχής σημείωσε το 3-0 και έφτασε τα 8 γκόλ στη σεζόν, με το εκπληκτικό ποσοστό, 1 γκόλ κάθε 64 λεπτά!
Στο 67’ ο Ανδρέας Ρεβίθης με ένα εκπληκτικό χτύπημα φάουλ απο τα 25 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ σημειώνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα, και μείωσε σε 3-1!
Στο 82’ ο Κεραυνός κέρδισε πέναλτι, ο Ρεβίθης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο 17χρονος Μάριος Μπέμπα στο ντεμπούτο του πραγματοποίησε καταπληκτική απόκρουση στην αριστερή του γωνία αποτρέποντας το 3-2! Ονειρεμένο ντεμπούτο για το νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα της ομάδας 
Το σκόρ έκλεισε με φανταστικό τρόπο, αφού πέρασε 5 αντιπάλους με ένα απο τα γνωστά του σλάλομ ο Κλοντιαν και φτάνοντας λίγα μέτρα πρίν τη περιοχή επιχείρησε δεξί δυνατό πλασέ «κρεμώντας» τον αντίπαλο γκολκιπερ και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα! Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 5 στη σεζόν, συν 4 ασίστ, απο το παίκτη που τιμά όσο λίγοι στην Αργολίδα το νούμερο 10 στη πλάτη του!