Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Κέρδισε και τα Ιρια ο Τροιζηνίακος

Συνεχίζει αήττητος ο Τροιζηνιακ'ός κέρδισε και τον Κεραυνό Ιρίων με σκορ 4-2


Οι φάσεις:
Το 1ο ημίχρονο ξεκίνησε με σουτ του Σούχλα στο 4' με το δεξί μετά από κάθετη του Χατζόπουλου, όπου αποκρούστηκε σε κόρνερ.
Αμέσως μετά στο 10' μετά από πολύ ωραία φάση και πολλές γρήγορες εναλλαγές της μπάλας Κορδαλή, Μπάζε, Σαλταπίδα, Μητρώκα, ο τελευταίος σέντραρε χαμηλά, αποδέκτης ο Χατζόπουλος, το σουτ του οπίου απεκρούστηκε και στην επαναφορά με πλασέ ο Σούχλας έκανε το ΓΚΟΛ και το 1-0 για τον Τροιζηνιακο
Στο 28' μετά από κλέψιμο του Μπατζάβαλη, αποδέκτης ο Σούχλας, σουτ και απέκρουση του τερματοφύλακα. 
Στο 31' και από δεξιά μετά από συνεργασία με τον Σούχλα, ο Μπατζάβαλης δεν "έσπασε" αριστερά την μπάλα να γίνει εύκολα το γκολ, προτίμησε να σουτάρει και η μπάλα έφυγε πανω απο το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 35' μετά από λάθος κάθετη πάσα στο κέντρο, η μπάλα πήγε δεξιά και μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με πολύ ωραίο πλασέ έγινε το 1-1.
Στο 42' ωραίο, δυνατό ευθύβολο σούτ από τα Ιρια σε αντεπίθεση, πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μουράτη.
Στο 44' και μετά από 1-2 Σαλταπίδα, Χατζόπουλου, αποδέκτης ο Κατσέλη, πλασέ και απέκρουση από τον τερματοφύλακα Μαυρογιάννη

 Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 47' με την έναρξη, μετά από σέντρα του Σαλταπίδα κεφαλία πάσα Κατσέλη στον Σούχλα, αυτός ασίστ σε Χατζόπουλου, το σουτ του οποίου πάλι απεκρούστηκε από τον Μαυρογιάννη
Στο 50' σε σέντρα του Μπάζε , αποδέκτης ο Χατζόπουλος σε απίστευτη θέση, την κεφαλιά εξεπαφής του οποίου απέκρουσε πάλι ο  τερματοφύλακας των Ιρίων στη γωνία του (ως δια μαγείας...)
Στο 60' μετά από μακρινό πλαινό φάουλ έδιωξε ο Καπετανκωνσταντής στο πλαι της περιοχής και εκεί με όμορφο σουτ του Λούκας η μπάλα στη γωνία του Μουράτη και έγινε το 1-2.
 Ο Τροιζηνίακος αντέδρασε και στο 71' μετά από ωραία ενέργεια και απέκρουση σε σουτ του Μητρώκα, ο Σούχλας έκανε με πλασέ το 2-2.
Στο 82' μετά από εκτέλεση φάουλ του Σταματέλου, ο Δρούγκας με ασύλλυπτη κεφαλιά έκανε το 3-2.
Τέλος στο 88' μετά από εξαιρετικό χτύπημα φάουλ και πάλι του Σταματέλου, ο Δρούγκας και πάλι με κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-2 για τον Τροιζηνιακο                  

 Τροιζηνίακος: Μουράτης, Μπατζάβαλης, Μητρώκας, Καλύβας, Καπετανκωνσταντής, Κορδαλής (55' Σταματέλος), Σούχλας, Κατσέλη (71' Δρούγκας), Χατζόπουλος (89' Μπουρίκας), Μπάζε Άνυ, Σαλταπίδας.