Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Η Ένωση Ερμιονίδας διαμαρτύρεται

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία έβγαλε η Ένωση Ερμιονίδας μετά το παιχνίδι με τον Φοίνικα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Ως ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ έχουμε επιδείξει μεγάλη υπομονή και κατανόηση, σχετικά με διαιτητικά λάθη που έχουν γίνει εις βάρος της ομάδας μας στους αγώνες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, και δεν έχουμε εκφράσει ποτέ παράπονα με επίσημη ανακοίνωση, αλλά αυτό το γεγονός, δε θέλουμε να εκληφθεί ως αδυναμία. 

Στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, το ποτήρι… ξεχείλισε με τις αποφάσεις του διαιτητή Κόκκορη Ηλία (συνδέσμου Αρκαδίας) και των βοηθών του Τσούκα Παναγιώτη και Κωνσταντόπουλο Παναγιώτη, καθώς μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος του συλλόγου μας.  

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 42ο λεπτό ο διαιτητής δεν έδειξε κόκκινη κάρτα σε αμυντικό (Κωνσταντίνος Μούγιος) της αντίπαλης ομάδας σε βίαιο μαρκάρισμα με τα δύο πόδια, πάνω στον Γιώργο Κυπαρίσση, ενώ ο παίκτης μας είχε πάρει πρώτος την μπάλα, και έφευγε στην επίθεση. Από το τσεπάκι του διαιτητή βγήκε η κίτρινη κάρτα, απόφαση που είδαν… ανακουφισμένοι οι αντίπαλοί μας.  

Επίσης, στο 73ο λεπτό, με το αποτέλεσμα στο 0-0 και με την ομάδα μας να είναι πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της, ο τερματοφύλακας μας Γιώργος Πονηρός είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, όταν ανέκοψε αντεπίθεση, όντας εκτός μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει καθαρά στο κεφάλι του και ποτέ στα χέρια του. Όπως φανερώνουν το βίντεο και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα. 

"Στέρησε προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος", έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα για την αποβολή του παίκτη μας. Και ρωτάμε: "Αυτή η φάση τιμωρείται με κόκκινη κάρτα, εφόσον ο τερματοφύλακας κόψει την μπάλα με το κεφάλι εκτός μεγάλης περιοχής και δεν έχει καμία επαφή με αντίπαλο παίκτη;". 

Τέλος, ο διαιτητής Κόκκορης έχασε πολλές φορές τον έλεγχο του αγώνα, ειδικά στον πειθαρχικό τομέα. Οι διακοπές του ματς ήταν πολλές και με μεγάλη διάρκεια, κάποιες φορές και χωρίς αιτία, ειδικά σε στιγμές που η ομάδα μας είχε ρυθμό και πίεζε την αντίπαλό της, ώστε να φτάσει στο γκολ.

Θα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να μάθουμε τι έγραψε στην έκθεση του ο παρατηρητής διαιτησίας Θεοδωρόπουλος από την Κορινθία…

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ»