Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Συνεχίζει αήττητος ο Τροιζηνίακος

Σε αναβληθεν παιχνίδι ο Τροιζηνιακός.κερδισε 4-0 τον Ποσειδώνα Πόρου


Οι φάσεις:
Το 1ο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο σουτ των Μητρώκα στο 3' και Σαλταπίδα στο 9' τα οποία πέρασαν ελάχιστα έξω. 
Στο 10' μετά από δυνατό σουτ του Μητρώκα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω. 
Στο 14' μετά από ωραία συνδυαστική προσπάθεια, ο Σούχλας σέντραρε αλλά η κεφαλιά του Χατζόπουλου από πολύ ευνοική θέση έφυγε ελάχιστα έξω.
Στο 16' μετά από εκπληκτικό χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή από τον Σούχλα, η μπάλα στο "γάμα" και ΓΚΟΛ , 1-0 για την ομάδα μας.
Έπειτα είχαμε άλλες δύο καλές φάσεις στο 37' με σούτ του Μπάζε έφυγε ελάχιστα έξω και στο 39' σε σουτ του Χατζόπουλου η μπάλα απεκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

 Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 51' ο Τροιζηνίακος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δρούγκα, το εκτέλεσε ο Σούχλας και ΓΚΟΛ, για το 2-0.
Σε αυτό το σημείο και για 15 λεπτά μέχρι και το 65 λεπτό η ομάδα πίεσε, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και κατέφερε άλλα δύο γκολ και δύο μεγάλες ευκαιρίες.
Στο 53' το σουτ του Δρούγκα έφυγε ελάχιστα έξω από σέντρα του Μπατζάβαλη.
Στο 56' μετά από ωραίο 1-2 Σούχλα , Χατζόπουλου, του σουτ του τελευταίου απεκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο 57' μετά από κάθετη του Σούχλα στον Σαλταπίδα, αυτός ωραίο τελείωμα στη γωνία και ΓΚΟΛ, για το 3-0.
Στο 63' μετά από ωραία συνεργασία Σαλταπίδα - Σούχλα, αποδέκτης ο Χατζόπουλος και με προσποίηση "άδειασμα" του αντιπάλου έκανε πλασέ και ΓΚΟΛ, για το 4-0. 
 Στο 65' μετά από κάθετη του Σαλταπίδα στον Δρούγκα, αυτός σε τετ α τετ, δεν πλάσαρε, προτίμησε να κάνει τελείωμα "λόμπα" και η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 75' ο Ποσειδώνας είχε οριζόντιο δοκάρι μετά από μακρινό χτύπημα φάουλ με τον Ντάπυ.                        

 Τροιζηνίακος : Μουράτης, Μπατζάβαλης (82' Λόλας), Δρούγκας (69' Κατσέλη), Καλύβας, Καπετανκωνσταντής, Μητρώκας (80' Μπουρίκας), Σούχλας, Σταματέλος, Χατζόπουλος (80' Μικρός Ν.), Μπάζε Άνυ, Σαλταπίδας (69' Κορδαλής).