Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΣΑ και Παναργειακός καταδικάζουν τα επεισόδια στο Άργος

Τόσο η ΕΠΣΑ όσο και ο Παναργειακός καταδικάζουν τα επεισόδια που έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα Παναργειακός-Δρέπανο

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑ
☑️Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες συμπεριφορές και κάθε μορφή εκδήλωσης βίας στα γήπεδα,με αφορμή τα θλιβερά επεισόδια μεταξύ οπαδών που έλαβαν χώρα σήμερα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ του Παναργειακού και Αστέρα Δρεπανιακού στο ΔΑΚ Άργους στο ημίχρονο του αγώνα στη σκεπαστή κερκίδα.
☑️Θα πρέπει η Πολιτεία και οι ποδοσφαιρικές αρχές να ενεργήσουμε άμεσα, ώστε να απομονωθούν και να τιμωρηθούν οι φυσικοί αυτουργοί τέτοιων ενεργειών, καθώς η αντιμετώπιση της βίας στους αθλητικούς χώρους απαιτεί συνεργασία, σχεδιασμό και έμφαση στην πρόληψη και την καταστολή.
Η ανακοίνωση του Παναργειακού
Η διοίκηση του Παναργειακού καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα Παναργειακός - Αστέρας Δρεπανιακός από άτομα τα οποία εισήλθαν στην σκεπαστή κερκίδα του ΔΑΚ Άργους. 
Τα άτομα αυτά ,που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους,δεν ήταν εξαρχής στο γήπεδο αλλά εκμεταλλεύτηκαν το κλείσιμο του εκδοτηρίου και επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Δρεπάνου αλλά και σε φίλους του Παναργειακού που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα. 
Ο Παναργειακός δηλώνει ότι άτομα με συμπεριφορές χουλιγκανισμού και τραμπουκισμού, δεν ανήκουν στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και αποδεικνύεται αυτό από το γεγονός ότι δεν ήταν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν, αλλά εισήλθαν μόνο για φασαρία και αμέσως μετά αποχώρησαν. 
Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στη φιλοξενούμενη ομάδα του Δρεπάνου και στους φίλους αυτής όπως επίσης και στους δικούς μας φιλάθλους που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη κερκίδα. 
Σαν διοίκηση θέλαμε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία που είχαμε στο πρώτο γύρο από την ομάδα του Αστέρα Δρεπάνου, αλλά δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι, οχι φίλαθλοι του Παναργειακού, χάλασαν την εικόνα αυτή.