Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Θα ματώσουν...την φανέλα οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Ερμιονίδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Υπόσχεση πως θα «ματώσουν» τη φανέλα της ομάδας μας μέσα στο 2022 δίνουν οι παίκτες του συλλόγου, ενώ ευχαριστούν, μέσω ανακοίνωσής τους, τη διοίκηση για τα δώρα που τους μοίρασε στην προπόνηση της Παρασκευής (31/12), λόγω των εορτών.    

Οι παίκτες υπογραμμίζουν ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε η ομάδα μας να βρεθεί σε καλύτερη βαθμολογική θέση στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ στέλνουν τις θερμές ευχές τους σε όλο τον κόσμο της Ερμιονίδας εν όψει του νέου έτους. 

Η ανακοίνωση των παικτών αναφέρει:

«Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ θέλουμε, αρχικά, να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ομάδας μας για τα δώρα που μας μοιράστηκαν σήμερα, λόγω των εορτών, και να ευχηθούμε σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ερμιονίδας και στις οικογένειες τους να έχουν υγεία και ευημερία! Ο καινούργιος χρόνος να μας βρει όλους υγιείς και ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ! 

Εμείς από τη μεριά μας, θέλουμε να υποσχεθούμε στη διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας, ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς και σε καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα! 

Καλή Χρόνια και Ευτυχισμένο το νέο έτος! 

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ!».