Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Τον Τροιζηνιακο επισκέφτηκε ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος

 Για πρώτη φορά την Τροιζηνία επισκέφτηκε  ομοσπονδιακός προπονητής της καλαθοσφαίρισης Κος Ιωάννης Χρυσανθόπουλος, και. παρακολουθήσει όλη την προπόνηση των νεαρών αθλητών του Τροιζηνιακου έτσι ώστε να προτείνει κάποιον αθλητή ή αθλητές μγια την συμμετοχή τους στα τμήματα προεπιλογής που αφορά την Εθνική ομάδα.

 Ο Κος Χρυσανθόπουλος με την παρουσία του επιβεβαίωσε την πολύ καλή πρόθεση της νέας διοίκησης καλαθοσφαίρισης που αφορά την ανάπτυξη του αθλήματος βασισμένη σε νέα πρότυπα, καθώς και την πολύ σωστή δουλειά που γίνεται σε τελείως διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με το παρελθόν, σχετικά με την ανίχνευση ταλέντων και προώθηση αυτών στις Εθνικές ομάδες. Παρακολουθώντας λοιπόν όλο το πρωτάθλημα διαπίστωσε ότι τα νεαρά παιδιά του Τροιζηνιακου προσπάθησαν, συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν σε αρκετά υψηλό επίπεδο με αντιπάλους στην πραγματικότητα άντρες. Η σημαντική παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή είχε ως αποτέλεσμα και είμαστε υπερήφανοι για αυτό, αρχικά να καλέσει στο τμήμα προεπιλογής της Εθνικής ομάδας τον νεαρό αθλητή του Τροιζηνιακου γεννημένος (2007) Χριστοδούλου Αναστάσιο του Χρήστου καθώς επίσης και την προσδοκία για την κλήση ακόμα 3-4 νεαρών αθλητών μας σε επόμενη παρουσία του στην περιοχή μας περίπου τον Μάιο. 
Όλα τα παραπάνω έρχονται ως επιβράβευση του κόπου, της επιμονής, της αγάπης και των προσπαθειών αφενός των προπονητών  Παναγιωτόπουλου Παναγιώτη και Χρονάκη Πέτρου, αφετέρου όλων των αθλητών του συλλόγου Μικρών και Μεγάλων στο να στηριχθεί όλη αυτή η προσπάθεια.