Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Τα πλάνα του Παναυπλιακου

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν η διοίκηση του Πανναυπλιακού θα ήθελε να πεί ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χάρη Σταυρόπουλο

 και πολλά συγχαρητήρια στα νέα παιδία της Ακαδημίας μας καθώς κ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ήταν μια ιδιαίτερη χρονια με αρκετές δυσκολίες συνάμα όμως μια χρονιά ανασυγκρότησης και ανάκτησης δυναμεων με αναθεώρηση των στόχων για το μέλλον.
Το νέο γήπεδο στο ιστορικό "νταμάρι" είναι η σταθερή βάση που μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε το χτίσιμο μιας νεανικής ομάδος με όραμα κ μέλλον.
Βασικοί στόχοι για την νέα χρονιά, στο πλέον ποδοσφαιρικο γήπεδο της Αργολίδας, είναι η εξέλιξη κ αναβάθμιση της ακαδημίας μας καθώς κ η δημιουργία μιας "φρέσκιας" αντρικής ομάδας που θα έχει όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να δουλεύει σωστά, προσφέροντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα συνεχίζει τις "ανοιχτές"προπονήσεις και ταυτόχρονα χτίζει τις βάσεις για την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας για έναν Παναυπλιακο αντάξιο της ιστορίας του , ανανεωμένο κ δυνατό.
Τα καλύτερα έρχονται...
Με εκτίμηση το ΔΣ του Πανναυπλιακού