Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Φοίνικας-μια επιτυχημένη χρόνια,η προσπάθεια συνεχίζεται

Μια χρονιά με έντονα συναισθήματα για την ομάδα του Φοίνικα έφτασε στο τέλος της. Οι κόποι, η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς απέδωσαν καρπούς.

Η ομάδα για  δεύτερη χρονιά συνεχίζει με σταθερά βήματα να χτίζει την δική της ιστορία στην δύσκολη αυτή εποχή για τα ερασιτεχνικά σωματεία και το ποδόσφαιρο γενικότερα.
Φέτος,ο στόχος της παραμονής επετεύχθη άνετα με 29 βαθμούς με την (τιμητική) κατάκτηση της  4ης θέσης  στον 5ο Ομιλο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής  Κατηγορίας,ομως η ομάδα μας δεν αρκεστηκε μόνο σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία καθως πετυχε και την κατάκτηση του Κυπελλου Αργολίδας φέρνοντας το τρόπαιο στο Δήμο Επιδαυρου!!
Οι επιτυχίες αυτες μετά από ένα εξαιρετικό σερί αποτελεσμάτων όλη τη χρονιά ,αποτελεί επιβράβευση της συνολικής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια μέσα στην ομάδα ενώ ταυτόχρονα δίνει την αυτοπεποίθηση και την δύναμη για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.
 Η συνεισφορά όλων όσοι μετείχαν ενεργά από διοικητική και αγωνιστική θέση ευθύνης στο ταξίδι της ομάδας προς τις επιτυχίες είναι αξιέπαινη.
Οι μεγάλοι  όμως  πρωταγωνιστές  αυτής της επιτυχίας  ήταν οι ποδοσφαιριστές του  ΦΟΙΝΙΚΑ  που  με  την  υπερπροσπάθειά τους και τον πρωτοφανή , για ερασιτέχνες , επαγγελματισμό  τους,χάρισαν στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες σε όσους αγαπούν, πονούν και απαρτίζουν την ομάδα. Η αθλητική τους αρτιότητα και η ψυχική δύναμη που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα, συνέβαλαν καθοριστικά  στο  να  παρουσιαστεί μία εικόνα σοβαρής και ανταγωνιστικής ομάδας. Ταλαντούχοι , εξαίρετοι χαρακτήρες και όλοι φίλοι μεταξύ τους (μία μεγάλη παρέα), κατάφεραν χάρη στην επιμονή, την αγωνιστική τους διάθεση και την κατάθεση ψυχής να πάρουν παλικαρίσια αποτελέσματα απέναντι σε ιστορικές ομαδες του Ελληνικού ποδοσφαιρου, δημιουργώντας υπέροχα συναισθήματα  σε  όλους. Με επιμονή κι αποφασιστικότητα καταφεραν κάτι που πριν από την έναρξη της σεζόν φαινόταν δύσκολο κι ακατόρθωτο, αλλά στη συνέχεια με την αγωνιστικότητά τους το κατάφεραν. Η επιτυχία αυτή θα  αποτελέσει σίγουρα αφετηρία μεγαλύτερων συγκινήσεων και ακόμα σκληρότερης δουλειάς, για να ανταπεξέλθει η ομάδα στις νέες απαιτήσεις της επόμενης σεζόν.    
Οφείλουμε ένα τεραστιο ευχαριστώ στους χορηγούς που στήριξαν και φέτος την ομάδα μας με κάθε τρόπο και ελπίζουμε να παραμείνουν κοντά μας και στην συνέχεια.
Ενα τεραστιο ευχαριστώ και στους φιλάθλους μας που κάθε Κυριακή στο πρωταθλημα ήταν ο 12ος μας παικτης όπως και για την συγκλονιστική στήριξη τους για την κατάκτηση του κυπελλου.
Η προσπάθεια συνεχίζεται και τα καλύτερα έρχονται!!!