Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Η εκδήλωση του ΑΣ ΔΙΑΓΌΡΑΣ ΆΡΓΟΥΣ

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από δύο χρόνια διοργανώσαμε και πάλι μία όμορφη αθλητική γιορτή στο ΔΑΚ Άργους. 

Οι μικρές μας αθλήτριες μας παρουσίασαν προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής και το αγωνιστικό μας τμήμα μας παρουσίασε το πρόγραμμα με το οποίο θα συμμετάσχουν στους βαλκανικούς αγώνες αισθητικής ομαδικής γυμναστικής που θα γίνουν στην Πρέβεζα 8-10 Ιουλίου.
 Το χειροκρότημα του κόσμου ήταν πολύ θερμό και τα κορίτσια μας είναι έτοιμα να εκπροσωπήσουν την πόλη μας σε μια μεγάλη διοργάνωση. 
Συγχαρητήρια στις προπονήτριες μας, Αναστασίου Χριστίνα, Γκρόσιου Νάντια, Αργέντου Μαρία για την όμορφη δουλειά, την υπομονή και την επιμονή τους όλο αυτό το δύσκολο διάστημα το οποίο όλοι διανύσαμε.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας που άντεξαν και συνέχισαν το άθλημα τους παρά της όλης κατάστασης που υπήρχε.
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που στήριξαν την όλη προσπάθεια.
Τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Καμπόσο που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια , καθώς και τον Νίκο Δελή ,Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός Δήμου Άργους Μυκηνών για την συνεχή στήριξή του , στο Σύλλογό μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον αντιδήμαρχο Κρίγγο Δημήτριο, τον αντιδήμαρχο Τζαβέλλα Βαγγέλη, τον Ζαχαριά Δημήτρη μέλος του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους -Μυκηνών και την πολιτευτή Αργολίδας κα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου. 
Τους χορηγούς μας: 
Το "καφενείο ουζερί Γιαννάτος"
Την "κάβα cork Κατσιαδράμης"
"Vegetarian experts" Μπουκάρα Λουκία,
Τέλος ευχαριστούμε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που πάντα μας στηρίζουν.
Τα καλύτερα έρχονται...!!!