Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Συνεχίζει και η Νικολέτα


Και η  Νικολέτα Μπαλλα θα δώσει το παρών στην ομάδα των Δαναών
Η ανακοίνωση

Αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας η Νικολέτα Μπαλλά, η οποία συνεχίζει για 3η χρόνια στην Αργολίδα και την οικογένεια των Δαναών.

Η γυναικεία ομάδα των «ΔΑΝΑΩΝ» συνεχίζει δυναμικά το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική χρονιά, κάνοντας μια εξαιρετική κίνηση με την ανανέωση της Νικολέτας Μπαλλά και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Η Νικολέτα Μπαλλά κυριαρχεί στη ρακέτα διότι αγωνίζεται ως power forward και αποτελεί μια πολύ έμπειρη και δυνατή αθλήτρια, καθώς έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας. 

Η αθλήτριά μας έχει αγωνιστεί στην Α1 φορώντας τη φανέλα του Άρη, της Νίκης Λευκάδας και του Παναθλητικού και συγκεκριμένα τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης στο Eurocup. Ακόμη έχει πανηγυρίσει 2 ανόδους στα σαλόνια της Α1 με τις ομάδες του Άρη και της Νίκης Λευκάδας αντίστοιχα.

Σημαντική και αξιόλογη είναι και η προπονητική της καριέρα πλάθοντας τη νέα γενιά αθλητών, καθώς έχει διατελέσει προπονήτρια των αναπτυξιακών τμημάτων στις ακόλουθες ομάδες, του Άρη, της Πυλαίας, της Νίκης Λευκάδας, του Παναθλητικού, των  Εκπαιδευτηρίων Ε.  Μαντουλίδη, του Οίακα Ναυπλίου και των Δαναών Άργους.