Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Συνεχίζει στο Μεσολόγγι η Θεοδοσία

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η αθλήτρια ποδοσφαίρου από το Ναύπλιο Θεοδοσία Οικονόμου,θα συνεχίσει στην ΑΕΚ Μεσολογγίου

Στην ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου θα συνεχίζει να αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο η Ναυπλιωτισσα ποδοσφαιριστρια Θεοδοσία Οικονόμου.

Σε συνομιλία που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης υπήρξε ταύτιση απόψεων και επισφραγίστηκε η συνεργασία των δύο πλευρών για ακόμη μία χρονιά.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει τα εξής:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Θεοδοσία Οικονόμου θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ Μεσολογγίου .
Θεοδοσία σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”.                  Παρακάτω το δικό της σχόλιο μετά την συμφωνία με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω και την νέα χρονιά στην ομάδα τής ΑΕΚ, μια ομάδα την οποια την συμπάθησα από την πρώτη στιγμή.

Το DNA της ομαδας της ΑΕΚ Μεσολογγίου ειναι να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και να παίζει και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους της νέας σεζόν."