Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Συνεχίζουν Κωστούλας και Χατζηκωνσταντίνου

Δύο παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες του Διομήδη οι Κωστούλας και Χατζηκωνσταντίνου συνεχίζουν και με την αντρική ομάδα


Η συστηματική δουλειά και η ανάπτυξη των Ακαδημιών, με απώτερο σκοπό τη στελέχωση της αντρικής ομάδας με παιδιά από τα σπλάχνα του Συλλόγου είναι διαρκής στόχος της Διοίκησης 
Δύο ακόμα παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες μας στην αντρική ομάδα για μία ακόμα χρονιά. Ο Δημήτρης Κωστούλας και ο Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου στο ρόστερ των Λύκων και φέτος! Μας δήλωσαν σχετικά:
Δημήτρης Κωστούλας
«Με μεγάλη μου χαρά θα είμαι και φέτος μέλος της οικογένειας του Διομήδη. Με την ομάδα να έχει όρεξη και θέληση να πρωταγωνιστήσει θα βάλω και εγώ τα δυνατά μου, ώστε να πάρω τα απαραίτητα εφόδια από την προετοιμασία μας και να βοηθήσω στην επίτευξη των φετινών στόχων μας.
Εύχομαι καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου
« Το όνειρο όλων των παιδιών των Ακαδημιών είναι να παίξουν μια μέρα στην αντρική ομάδα γι' αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος θα είμαι μέλος των Λύκων! Η ομάδα και φέτος έχει υψηλούς στόχους, μας περιμένει εντατική και σκληρή δουλειά στην προετοιμασία και είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε όλοι το μέγιστο των δυνατοτήτων, ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι. 
Εύχομαι καλή σεζόν, με πολλές επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.»