Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι του Διομήδη

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Διομήδη

Το Σάββατο 10/9 στις 19.00 στο κλειστό της Ν. Κίου ο Διομήδης υποδέχεται την Αυστριακή HC Fivers στην πρώτη αναμέτρηση στα πλαίσια του πρώτου γύρου του EHF European Cup ( η ρεβάνς θα γίνει στις 17/9 στη Βιέννη).
Θα δώσουμε μια ακόμα μάχη έτσι όπως έχουμε συνηθίσει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Οι Λύκοι στο παρκέ είναι πιο δυνατοί όταν έχουν στο πλευρό τους τους Λύκους της κερκίδας. Αυτό μας δήλωσε και ο αρχηγός μας Χάρης Μάλλιος στις δηλώσεις του:
«Μετά από 44 μέρες σκληρών και επίπονων προπονήσεων ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας, με ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα στην Ευρώπη. 
Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας αλλά χωρίς φόβο, με περίσσιο πάθος, θράσος και τακτική συνέπεια πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μείνουμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας.
Έχοντας περάσει πολύ δύσκολα τις τελευταίες μέρες, στην σκιά του θανάτου μιας σπουδαίας προσωπικότητας και ενός σπάνιου είδους ανθρώπου όπως ήταν η Λένα Πετράκη, περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο να μας στηρίξουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, να τιμήσουμε την μνήμη της, και τα όσα προσέφερε για την ομάδα μας, και με όλες μας τις δυνάμεις να της αφιερώσουμε την νίκη.»