Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Καλάθια Αλληλεγγύης


Ο #Οίαξ_Ναυπλίου δίπλα στο Γηροκομείο Ναυπλίου -Ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου.
Σαν σύλλογος , θεωρούμε χρέος μας , να μαθαίνουμε στους αθλητές μας και ειδικότερα στους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας, την έννοια της συνεισφοράς και της αλληλεγγύης ! 


Στο πλαίσιο αυτό , στις 30 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 , στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, σε συνδιοργάνωση με τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων, πραγματοποιούμε φιλανθρωπικό αγώνα όπου στόχος είναι η συλλογή τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών του Γηροκομείου της πόλης μας !
Ειδικότερα : Είδη πρώτης ανάγκης ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΖΥΜΑΡΙΚΑ , Μοσχάρι , Μπριζόλες λαιμού, Κιμά, Κοτόπουλα, Κατεψυγμένα λαχανικά, Λάδι, Ζάχαρη, Καφέ ,Γάλα εβαπορέ, Κρέμες Γιώτη, Ζελέ σε σκόνη, Φρυγανιές , Χυμούς , Συμπυκνωμένες ντομάτες , Όσπρια, Χαρτοπετσέτες, Χαρτιά υγείας, Ρολό κουζίνας, Υγρό πιάτων, Υγρό πατώματος, Χλωρίνες και Σκόνη πλυντηρίου.
Η #αλληλεγγύη πρέπει να είναι ο βασικός συμπαίκτης του κάθε ανθρώπου για μια κοινωνία που θα στηρίζεται στον σεβασμό και στην προσφορά !
Στις 30 Δεκεμβρίου 2022, στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, σας περιμένουμε όλους για ένα μεγάλο καλάθι αγάπης και αλληλεγγύης!