Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Σάρωσε τα μετάλλια στο Σκάκι το Κρανίδι

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ!


Το τριήμερο 1-3 Απριλίου, στον πανέμορφο χώρο του ιδρύματος Ζαφείρη στος Άστρος Κυνουρίας, φιλοξενήθηκε το ατομικό πρωτάθλημα Περιφέρειας Πελοποννήσου, με 48 συμμετοχές απ΄ όλη την Πελοπόννησο. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε 3 group με βάση τη δυναμικότητα των αθλητών. 
Στο ισχυρό Α' group ο αθλητής του συλλόγου μας Αργύρης Χρυσάφης, ο οποίος είναι ο πολυνίκης του θεσμού, κατέκτησε αήττητος την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, με 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Παντελής Λυκουριώτης επίσης αήττητος. 1η γυναίκα κατετάγη η Λίτσα Αυδούλη κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο. Στο Α' group συμμετείχε με πολύ καλή παρουσία και ο Στέφανος Καρανικόλας.
Στο Β' group αγωνίστηκε με εξαιρετική εμφάνιση η Ντέμη Γιαννακοπούλου που κατετάγη 2η κορασίδα, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Τις βραβεύσεις των αθλητών έκανε ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας, κύριος Καμπύλης.
Για μία ακόμα φορά οι αθλητές του Α.Ο. Κρανιδίου έδωσαν το παρόν με πολύ καλή παρουσία, η οποία πηγάζει από την καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.
Ευχαριστούμε θερμά το Σκακιστικό Σύλλογο Άστρους, τον Κώστα Μαντίκο, τη Μαρία Σελίμου, την Κατερίνα Αποστολοπούλου και τον Ιωάννη Τόλη για την εξαιρετική τους φιλοξενία και τη μεγάλη τους συνεισφορά, ώστε να πραγματοποιηθεί επιτυχώς η διοργάνωση εν μέσω πανδημίας και για την προσφορά τους στο σκάκι της Περιφέρειας Πελοποννήσου!
Όλοι οι παρευρισκόμενοι στους αγώνες τίμησαν τη μνήμη του πολύ αγαπητού αθλητή του Σ.Ο. Άστρους, Γιώργου Μερίκα.